Agenda

Opleidingen en specialtys

Interesse in een Specialty?

Informeer naar de mogelijkheden om te starten wanneer het jou uitkomt. Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel. Voor extra korting en keuzegemak.

     

UPdate Programma
Groenendaal

Refresher Course, Scuba Review, Opfriscursus, SSU, .....

Veel namen voor hetzelfde doel: Jezelf vaardig maken of houden en méér zelfvertrouwen krijgen. We hebben 5 verschillende programma's met 3 oefensessies in het zwembad. Je kunt veel oefenen met verschillende buddies. We overleggen welk programma het beste bij jou past. Al onze actieve duikers, doet zo'n cyclus eens per jaar.

Het hele jaar door in te plannen. Mogelijkheden op zaterdagochtend en zondagavond.

Kosten € 90,- voor 3 zwembadlessen op zondagavond en soms op zaterdagochtend. (€ 100,- met huur fles/lood en € 150,- met huur uitrusting).

Stuur een mail om je aan te melden.

Duikdagen Vinkeveen
Vinkeveen

Vrijdag en zaterdag op afspraak

Actieve duikers en cursisten van Onderwaterwereld kunnen wekelijks met ons mee duiken. Er is altijd een buddy. Aanvang 09.00 uur. Ben je nog niet actief met ons duikcentrum, overleg wat je nodig hebt om mee te kunnen. Mail ons als je mee wilt.

Specialty Nachtduiken
29 augustus
Koningstraat 40

Er gaat een nieuwe wereld voor je open.

De volledige specialty voor alle ins en outs, zodat je straks zelfstandig met je buddy een nachtduik kunt gaan maken. 3 onderdelen: Zelfstudie met digitaal lesmateriaal, een theorieles op Donderdagavond 29 augustus, aanvang 19.30 uur op de Koningstraat (niet verplicht, wel leuk); Praktijk duiken op zaterdagavond 31 augustus en/of 14 september Vinkeveen

Meld je nu aan voor een introductieduik of de specialty.

Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel.

Nachtduiken
31 augustus
Vinkeveen

Speciale duikavond voor actieve OWW duikers

Samen duiken op andere duikstekken en andere momenten. Deze duikavond wordt door onze gidsen georganiseerd.

Stuur een bericht als je mee wilt en als je de specialty nog niet hebt gedaan.

Specialty Bootduiken
01 september
Groenendaal

Leer wat er van je verwacht wordt op een boot.

Of je nou een Liveaboard vakantie gepland hebt of gaat bootduiken op de Vinkeveense plassen, je voelt je zekerder als je deze specialty gevolgd hebt. Je begrijpt beter hoe het op een boot/zodiac is georganiseerd en waarom je bepaalde dingen moet doen of juist moet laten. Voor de veiligheid, voor je comfort en het plezier van jezelf, je medebootduikers en de bemanning. Je oefent verschillende entrees en exits, met positief en negatief drijfvermogen, met lijnen, het ademen uit een reservefles en het oplaten van je boei.

Aanvang 18.30 uur. Prijs € 150,- (Ledenprijs € 127,50), excl. huur duikmateriaal. Als je bootduikervaring hebt, kun je alleen het zwembaddeel doen voor € 75,- (incl theoriemodule en brevet, excl. huur duikmateriaal)

Stuur een mail als je wilt meedoen.

DAN BLS/AED/FA/O2
03 oktober
Bij de winkel

EHBO, incl. reanimatie/AED/Zuurstof

Jezelf én je buddy kunnen helpen. Én je hebt het nodig als je de specialty Diver Stress&Rescue gaat doen. Vier opleidingen, vijf avonden afwisselend op dinsdag- en donderdagavond (3, 8, 10, 15 en 22 oktober).

Kosten: € 280,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 238,-)

Stuur een mail voor méér informatie en/of om aan te melden.

Dagtrip Todi (Indoor)
21 oktober
België

In de herfstvakantie - Ga je mee?

Duiken tussen heel veel (ca 2200) tropische zoetwatervissen (30 soorten). Voor alle duiknivo's en alle leeftijden. Is te combineren met de specialty Perfect Buoyancy te doen. Prijs is € 75,- (2 duiksessies en een lokaal warm gerecht). Ze gaan voor ons open, als er minimaal 15 duikers mee gaan. Mail ons als je interesse hebt.

Najaarstrip 2019
25 oktober
Indonesie

We hebben geboekt.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is in december 2018 geboekt. Het Bunaken, Bangka en Lembeh. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. In Mei 2019 gaan we naar Egypte. Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest met onze duiktrips, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.

Dagtrip Dive4Life
27 april
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Voorjaarstrip 2019
12 mei
Egypte

Meitrip 2020 Egypte Marsa Nakari

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. Van 12-19 mei 2020, met een variatie van +/1 3 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

Stuur vóór 1 oktober 2019 een mail als je in 2020 mee wilt.