Agenda

Opleidingen en specialtys

Interesse in een Specialty?

Informeer naar de mogelijkheden om te starten wanneer het jou uitkomt. Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel. Voor extra korting en keuzegemak.

     

UPdate Programma
Groenendaal

Refresher Course, Scuba Review, Opfriscursus, SSU, .....

Veel namen voor hetzelfde doel: Jezelf vaardig maken of houden en méér zelfvertrouwen krijgen. We hebben 5 verschillende programma's met 3 oefensessies in het zwembad. Je kunt veel oefenen met verschillende buddies. We overleggen welk programma het beste bij jou past. Al onze actieve duikers, doet zo'n cyclus eens per jaar.

Het hele jaar door in te plannen. Mogelijkheden op zaterdagochtend en zondagavond.

Kosten € 90,- voor 3 zwembadlessen op zondagavond en soms op zaterdagochtend. (€ 110,- met huur fles/lood en € 150,- met huur uitrusting).

Stuur een mail om je aan te melden.

Duikdagen Vinkeveen
Vinkeveen

Vrijdag en zaterdag op afspraak

Actieve duikers en cursisten van Onderwaterwereld kunnen wekelijks met ons mee duiken. Er is altijd een buddy. Aanvang 09.00 uur. Ben je nog niet actief met ons duikcentrum, overleg wat je nodig hebt om mee te kunnen. Mail ons als je mee wilt.

Najaarstrip 2019
25 oktober
Indonesie

We hebben geboekt.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is in december 2018 geboekt. Het Bunaken, Bangka en Lembeh. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. In Mei 2019 gaan we naar Egypte. Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest met onze duiktrips, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.

De winkel is GESLOTEN van 25 okt t/m 9 nov.
10 november

Graag zien we je er voor of er na.

Volgens onze aangepaste openingstijden.

Zwembadlessen gaan door volgens afspraak.

Workshop Ademtechniek
17 november
Groenendaal

Langer kunnen duiken op een fles

Het liefst wil je een luchtverbruik tussen de 15-20 l/m. Weet je niet hoe je dit kunt berekenen of zit je hoger, laten we dan samen kijken in deze workshop, hoe je het kan berekenen en verlagen. Een heerlijke workshop, ook als je gewoon lekker een uurtje ontspannen wilt hangen en ademen.

Geen theorie, geen brevet, gewoon een uurtje onderwater en doen. € 30,- (Actieve OWW duikers minus 15%). Wil je huren of iets uitproberen, overleg met ons. Meld je aan.

Snorkelcursus - 3 lessen
17 november
Groenendaal

Voor méér snorkelplezier!

Zondagavond 17, 24 nov en 1 dec.

Aanvang 19.00 uur

Kosten € 45,- (of € 60,- incl. huur)

Meld je aan.

Kun je niet op deze data en wil je wel? Overleg met ons voor andere data.

Specialty Nitrox
12 december
Koningstraat

Minder stikstof opnemen, welke duiker wil dat niet?

Theorie en het leren analyseren van flesinhoud. Aanvang 19.30 uur.

Kosten: € 120,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 102,-).

Bel of mail als je wilt meedoen.

 

Specialty diepduiken
17 december
Koningstraat 40

Een "must-do", ook als je niet diep duikt.

Theorie: Dinsdagavond 17 december. Aanvang 19.30 uur. Praktijk: Nemo33 op 29 december of 5 januari.

Kosten € 150,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 127,50), exclusief huur en toegang indoor centrum.

Bel of mail als je wilt meedoen.

Workshop Boeien
22 december
Groenendaal

Stoeien Met Boeien en een hefballon

Jezelf uittrimmen is een kunstje, maar tegelijkertijd een boei oplaten is een kunst. En hoe werkt het trimmen dan als je iets onderwater wilt vervoeren met een hefballon? Dat kun je in deze workshop ervaren. Deze workshop is voor iedere duiker op ieder trimniveau.

Geen theorie, geen brevet, gewoon een uurtje onderwater en doen. € 30,- (Actieve OWW duikers minus 15%). Wil je huren of iets uitproberen, overleg met ons. Meld je aan.

Specialty Nitrox
31 december
Bij de winkel

Gebruik je eigen analyser

Nieuw bij Duikcentrum Onderwaterwereld:

NRC O2 analyser

Lees meer

DAN BLS/AED/FA/O2
23 januari
Bij de winkel

EHBO, incl. reanimatie/AED/Zuurstof

Jezelf én je buddy kunnen helpen. Én je hebt het nodig als je de specialty Diver Stress&Rescue gaat doen. Vier opleidingen, vijf avonden afwisselend op dinsdag- en donderdagavond (23, 28, 30 jan, 4, 11 feb).

Kosten: € 280,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 238,-)

Stuur een mail voor méér informatie en/of om aan te melden.

Dagtrip Dive4Life
27 april
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Voorjaarstrip 2019
12 mei
Egypte

Meitrip 2020 Egypte Marsa Nakari

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. Van 12-19 mei 2020, met een variatie van +/1 3 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

Stuur vóór 1 oktober 2019 een mail als je in 2020 mee wilt.