Agenda

UITVERKOOP t/m 22 December 2018

Van Winkel-en Schoolmateriaal

Je hebt minimaal 10% korting op alle producten. De korting op producten die uit de collectie gaan kunnen oplopen tot 50%.

Als beginnende duiker wil je misschien beginnen met schoolmateriaal. Bijvoorbeeld een ademautomaat met analoge drukmeter voor € 175,-. Een jacket (niet loodgeïntegreerd) voor € 125,-. Of samen voor € 250,-. Kom langs of stuur een mail om te vragen wat we voor je hebben.

Specialty UPdate
22 december
Groenendaal

Voor gebrevetteerde duikers

Een extra oefenmoment als je specialties hebt gedaan, of er voor in opleiding bent. Lekker een uurtje met je hoofd onderwater en ondertussen iets bijleren.

Data: Zaterdag 22 dec, 9 febr, 23 maart. Aanvang 10:00 uur. € 90,- voor 3 lessen. (Losse les € 40,-)

Stuur een mail om je aan te melden. Overleg met ons als je nog geen specialties hebt gedaan en/of materiaal wilt huren.

Specialty Perfect Buoyancy
03 februari
Groenendaal

Beter leren trimmen - wie wil dat niet?

Zwembadsessie: aanvang 18.30 uur. 2 buitenduiken/indoorduiken. Bijvoorbeeld op 18 februari in Todi of 19 maart in Dive4Life.

Prijs € 150,- (Ledenprijs € 127,50), excl. huur/entree.

Stuur een mail voor info of aanmelding.

Specialty Bootduiken
03 februari
Groenendaal

Leer wat er van je verwacht wordt op een boot.

Of je nou een Liveaboard vakantie gepland hebt of gaat bootduiken op de Vinkeveense plassen, je voelt je zekerder als je deze specialty gevolgd hebt. Je begrijpt beter hoe het op een boot/zodiac is georganiseerd en waarom je bepaalde dingen moet doen of juist moet laten. Voor de veiligheid, voor je comfort en het plezier van jezelf, je medebootduikers en de bemanning. Je oefent verschillende entrees en exits, met positief en negatief drijfvermogen, met lijnen, het ademen uit een reservefles en het oplaten van je boei.

Aanvang 18.30 uur. Prijs € 150,- (Ledenprijs € 127,50), excl. huur duikmateriaal. Als je bootduikervaring hebt, kun je alleen het zwembaddeel doen voor € 75,- (incl theoriemodule en brevet, excl. materiaal)

Stuur een mail als je wilt meedoen.

Snorkelcursus en het vervolg
03 februari
Groenendaal

Meer kennis, meer vaardigheden, meer plezier!

Als je de basiscursus snorkelen hebt gedaan of voldoende snorkelervaring hebt. Herhaling basisvaardigheden, nachtsnorkelen, snorkelen in golven, visherkenning en handsignalen.

 

Data: 3, 10, 17 februari. Aanvang - 19:00 uur.

€ 45,- met eigen masker/snorkel/vinnen

€ 60,- incl. huur masker/snorkel/vinnen

Stuur een mail om je aan te melden.

 

Lees meer....

UPdate Diver Stress&Rescue
16 februari
Zwembad Groenendaal

Hou je Master Diver Brevet op niveau.

Een extra oefenmoment als je de specialty Diver Stress&Rescue hebt gedaan, of er voor in opleiding bent. Lekker een uurtje met je hoofd onderwater en ondertussen iets bijleren.

Data: Zaterdag 16 febr, 16 maart, 6 april. Aanvang 10:00 uur. € 90,- voor 3 lessen. (Losse les € 40,-)

Stuur een mail om je aan te melden. Overleg met ons als je materiaal wilt huren.

Dagtrip Todi (Indoor)
18 februari
België

In de voorjaarsvakantie - Ga je mee?

Duiken tussen heel veel (ca 2200) tropische zoetwatervissen (30 soorten). Voor alle duiknivo's en alle leeftijden. Is te combineren met de specialty Perfect Buoyancy te doen. Prijs is € 70,- (2 duiksessies en een lokaal warm gerecht). Ze gaan voor ons open, als er minimaal 15 duikers mee gaan. Mail ons als je interesse hebt.

Specialty diepduiken
12 maart
Koningstraat 40

Een "must-do" voor iedere duiker, ook als je niet diep duikt.

Theorie: Dinsdagavond 12/03/18. Aanvang 19.30 uur.

Praktijkduiken indoor: Dive4Life op 19 Maart of Nemo33 op 21 April.

Prijs € 150,- (Ledenprijs € 127,50), exclusief huur en toegang indoor centrum.

Meld je aan via ons inschrijfformulier

Dagtrip Dive4Life
19 maart
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Dagtrip Nemo33 (Indoor)
21 april
Brussel

2 duiken en een heerlijke Chinees/Thaise lunch.

1e Paasdag is een ideale dag om naar Brussel te rijden. Duiken in Nemo33 is een bekend programma voor velen van ons. Ook voor herhaling vatbaar. Een mooie start van het duikseizoen. Dé plek voor de specialty Perfect Buoyancy, Diepduiken en DiveGuide. Vaardigheden: afdalen en opstijgen in vertikale en horizontale houding, luchtdelen, boei oplaten, stikstofnarcose test en deepstop berekening. Prijs € 85,- Stuur een mail als je mee wilt.

Koningsduik
27 april
Zeeland

Openingsduik van dit seizoen!

De watertemperatuur is nog fris, maar misschien zijn de Sepia's al aangekomen. Heb je de specialty stromingsduiken (Waves, Tides & Currents) of je heb je aangemeld hiervoor, dan kun je mee in de Oosterschelde. Het Grevelingenmeer is voor iedereen geschikt. Overleg met ons als je nog niet eerder onder deze omstandigheden hebt gedoken. Als de water-en of weersomstandigheden niet aantrekkelijk zijn, voelen we ons vrij de duiklocatie aan te passen. Breng ons op de hoogte als je mee wilt.

Voorjaarstrip 2019
16 mei
Egypte

Inventarisatiefase is gestart - Begin 2019 volgt de boeking.

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. In ieder geval wordt het 1 week in de periode van 13-25 mei 2019. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

De procedure is als volgt. Tot half december kun je laten weten dat je mogelijk mee wilt. In Januari mailen we je het definitieve voorstel. In Februari volgt de definitieve boeking. Stuur een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Dagtrips Zeeland Seizoen 2019
10 juni
Zeeland

Oosterschelde of Grevelingenmeer.

In het duikseizoen van 2019 gaan we meerdere losse duikdagen naar Zeeland. We maken 2 duiken. In de Oosterschelde en/of het Grevelingenmeer, aangepast aan de duikers. Doe je de specialty Waves, Tides & Currents, dan gaan we in ieder geval in de Oosterschelde duiken. We hebben de volgende duikdagen ingepland: Zaterdag 27 april Koningsdag, Maandag 10 juni (Pinkster 2), Zondag 14 en/of Maandag 15 juli, Zondag 28 en/of 29 juli, Zondag 11 en/of Maandag 12 augustus, Zondag 25 en/of Maandag 26 aug, Dinsdag 10 en 24 september. Als je op de lijst staat kunnen we je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Stuur dan een mail.

 

Najaarstrip 2019
03 november
Indonesie

Inventarisatiefase is gestart - Begin 2019 volgt de boeking.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is nu in de planning. Het kan nog alle kanten op. Komodo, Labuan Bajo, Raja Ampat, Bunaken, Banka en Lembeh, kortom Indonesie. Begin 2019 moeten we gaan boeken. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. Wil je deze duiktrip mee? Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.