Agenda

Opleidingen en specialtys

Interesse in een Specialty?

Informeer naar de mogelijkheden om te starten wanneer het jou uitkomt. Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel. Voor extra korting en keuzegemak.

     

UPdate Programma
Groenendaal

Refresher Course, Scuba Review, Opfriscursus, SSU, .....

Veel namen voor hetzelfde doel: Jezelf vaardig maken of houden en méér zelfvertrouwen krijgen. We hebben 5 verschillende programma's met 3 oefensessies in het zwembad. Je kunt veel oefenen met verschillende buddies. We overleggen welk programma het beste bij jou past. Al onze actieve duikers, doet zo'n cyclus eens per jaar.

Het hele jaar door in te plannen. Mogelijkheden op zaterdagochtend en zondagavond.

Kosten € 90,- voor 3 zwembadlessen op zondagavond en soms op zaterdagochtend. (€ 110,- met huur fles/lood en € 150,- met huur uitrusting).

Stuur een mail om je aan te melden.

Duikdagen Vinkeveen
Vinkeveen

Vrijdag en zaterdag op afspraak

Actieve duikers en cursisten van Onderwaterwereld kunnen wekelijks met ons mee duiken. Er is altijd een buddy. Aanvang 09.00 uur. Ben je nog niet actief met ons duikcentrum, overleg wat je nodig hebt om mee te kunnen. Mail ons als je mee wilt.

DAN BLS/AED/FA/O2
23 januari
Bij de winkel

EHBO, incl. reanimatie/AED/Zuurstof

Jezelf én je buddy kunnen helpen. Én je hebt het nodig als je de specialty Diver Stress&Rescue gaat doen. Vier opleidingen, vijf avonden afwisselend op dinsdag- en donderdagavond (23, 28, 30 jan, 4, 11 feb).

Kosten: € 280,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 238,-)

Stuur een mail voor méér informatie en/of om aan te melden.

Dagtrip Dive4Life
27 april
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Voorjaarstrip 2019
12 mei
Egypte

Meitrip 2020 Egypte Marsa Nakari

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. Van 12-19 mei 2020, met een variatie van +/1 3 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

Stuur vóór 1 oktober 2019 een mail als je in 2020 mee wilt.