Agenda

Opleidingen en specialtys

Interesse in een Specialty?

Informeer naar de mogelijkheden om te starten wanneer het jou uitkomt. Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel. Voor extra korting en keuzegemak.

     

UPdate Programma
Groenendaal

Refresher Course, Scuba Review, Opfriscursus, SSU, .....

Veel namen voor hetzelfde doel: Jezelf vaardig maken of houden en méér zelfvertrouwen krijgen. We hebben 5 verschillende programma's met 3 oefensessies in het zwembad. Je kunt veel oefenen met verschillende buddies. We overleggen welk programma het beste bij jou past. Al onze actieve duikers, doet zo'n cyclus eens per jaar.

Kosten € 90,- voor 3 zwembadlessen op zondagavond en soms op zaterdagochtend. (€ 100,- met huur fles/lood en € 150,- met huur uitrusting)

Stuur een mail om je aan te melden.

De winkel is GESLOTEN van 15 t/m 18 mei

Woensdag 22 mei om 14.00 uur zijn we er weer.

Volgens onze aangepaste openingstijden.

Zwembadlessen gaan door volgens afspraak.

Koningsduik
27 april
Zeeland

Openingsduik van dit seizoen!

De watertemperatuur is nog fris, maar misschien zijn de Sepia's al aangekomen. Heb je de specialty stromingsduiken (Waves, Tides & Currents) of je heb je aangemeld hiervoor, dan kun je mee in de Oosterschelde. Het Grevelingenmeer is voor iedereen geschikt. Overleg met ons als je nog niet eerder onder deze omstandigheden hebt gedoken. Als de water-en of weersomstandigheden niet aantrekkelijk zijn, voelen we ons vrij de duiklocatie aan te passen. Breng ons op de hoogte als je mee wilt.

Specialty Diver Stress&Rescue
11 mei
Groenendaal

Periode mei/juni 2019

Het herkennen van Stress is voor iedere duiker een must. Bekend zijn met het fenomeen stress bij duiksituaties, maakt dat je zekerder wordt. En dan leer je ook nog wat je allemaal kunt doen om het te voorkomen of het op te lossen. Start op zaterdagochtend 11 mei met een theorieles. Laat je horen als je wilt mee doen.

Voorjaarstrip 2019
14 mei
Egypte

Meitrip 2019 Egypte Marsa Nakari is volgeboekt

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. Van 14-21 mei 2019. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

Stuur vóór oktober 2019 een mail als in 2020 mee wilt.

DAN BLS/AED/FA/O2
06 juni
Bij de winkel

EHBO, incl. reanimatie/AED/Zuurstof

Om jezelf én je buddy te kunnen helpen. Én je hebt het nodig als je de specialty Diver Stress&Rescue gaat doen. Vier opleidingen, vijf avonden afwisselend op dinsdag- en donderdagavond (6, 11, 13, 18 en 25 juni).

Kosten: € 280,- (Doe je actief mee met ons jaarlijkse UPdateProgramma betaal je € 238,-)

Dagtrips Zeeland Seizoen 2019
10 juni
Zeeland

Oosterschelde of Grevelingenmeer.

In het duikseizoen van 2019 gaan we meerdere losse duikdagen naar Zeeland. We maken 2 duiken. In de Oosterschelde en/of het Grevelingenmeer, aangepast aan de duikers. Doe je de specialty Waves, Tides & Currents, dan gaan we in ieder geval in de Oosterschelde duiken. We hebben de volgende duikdagen ingepland: Zaterdag 27 april Koningsdag, Maandag 10 juni (Pinkster 2), Zondag 14 en/of Maandag 15 juli, Zondag 28 en/of 29 juli, Zondag 11 en/of Maandag 12 augustus, Zondag 25 en/of Maandag 26 aug, Dinsdag 10 en 24 september. Als je op de lijst staat kunnen we je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Stuur dan een mail.

 

Najaarstrip 2019
25 oktober
Indonesie

We hebben geboekt.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is in december 2018 geboekt. Het Bunaken, Bangka en Lembeh. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. In Mei 2019 gaan we naar Egypte. Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest met onze duiktrips, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.

Dagtrip Dive4Life
27 april
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.