Agenda

Opleidingen en specialtys

Interesse in een Specialty?

Informeer naar de mogelijkheden om te starten wanneer het jou uitkomt. Vraag ons naar de Specialty Diver bundel, Advanced Open Water Diver bundel en Master Diver bundel. Voor extra korting en keuzegemak.

     

UPdate Programma
Groenendaal

Refresher Course, Scuba Review, Opfriscursus, SSU, .....

Veel namen voor hetzelfde doel: Jezelf vaardig maken of houden en méér zelfvertrouwen krijgen. We hebben 5 verschillende programma's met 3 oefensessies in het zwembad. Je kunt veel oefenen met verschillende buddies. We overleggen welk programma het beste bij jou past. Al onze actieve duikers, doet zo'n cyclus eens per jaar.

Kosten € 90,- voor 3 zwembadlessen op zondagavond en soms op zaterdagochtend. (€ 100,- met huur fles/lood en € 150,- met huur uitrusting)

Stuur een mail om je aan te melden.

Duikdagen Vinkeveen
Vinkeveen

Vrijdag en zaterdag op afspraak

Actieve duikers en cursisten van Onderwaterwereld kunnen wekelijks met ons mee duiken. Er is altijd een buddy. Aanvang 09.00 uur. Ben je nog niet actief met ons duikcentrum, overleg wat je nodig hebt om mee te kunnen. Mail ons als je mee wilt.

Dagtrips Zeeland Seizoen 2019
14 juli
Zeeland

Oosterschelde of Grevelingenmeer.

In het duikseizoen van 2019 gaan we meerdere losse duikdagen naar Zeeland. We maken 2 duiken. In de Oosterschelde en/of het Grevelingenmeer, aangepast aan de duikers. Doe je de specialty Waves, Tides & Currents, dan gaan we in ieder geval in de Oosterschelde duiken. We hebben de volgende duikdagen ingepland: Zondag 14 en/of Maandag 15 juli, Zondag 28 en/of 29 juli, Zondag 18 en/of Maandag 19 augustus, Dinsdag 10 en 24 september. Stuur dan een mail, als je op onze lijst wilt staan. Dan kunnen we je op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen.

Snorkelcursus - 3 lessen
16 juli
Groenendaal

Voor méér snorkelplezier!

Dinsdagavond 16, 23 en 30 juli

Aanvang 20.00 uur

Kosten € 45,- (of € 60,- incl. huur)

Meld je aan.

Kun je niet op deze data en wil je wel? Overleg met ons voor andere data.

Najaarstrip 2019
25 oktober
Indonesie

We hebben geboekt.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is in december 2018 geboekt. Het Bunaken, Bangka en Lembeh. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. In Mei 2019 gaan we naar Egypte. Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest met onze duiktrips, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.

Dagtrip Dive4Life
27 april
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Voorjaarstrip 2019
12 mei
Egypte

Meitrip 2020 Egypte Marsa Nakari

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. Van 12-19 mei 2020, met een variatie van +/1 3 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

Stuur vóór 1 oktober 2019 een mail als je in 2020 mee wilt.