Agenda

Snorkelcursus - 3 lessen
24 februari
Groenendaal

Voor méér snorkelplezier!

Zondag 24 febr, 3 en 10 maart.

Aanvang 19.00 uur

Kosten € 45,- (of € 60,- incl. huur)

Meld je aan.

Kun je niet op deze date en wil je wel? Overleg met ons voor andere data.

Specialty diepduiken
12 maart
Koningstraat 40

Een "must-do" voor iedere duiker, ook als je niet diep duikt.

Theorie: Dinsdagavond 12/03/18. Aanvang 19.30 uur.

Praktijkduiken indoor: Dive4Life op 19 Maart of Nemo33 op 21 April.

Prijs € 150,- (Ledenprijs € 127,50), exclusief huur en toegang indoor centrum.

Meld je aan via ons inschrijfformulier

Dagtrip Dive4Life
19 maart
Siegburg

Indoor duiktoren van 20 meter diep.

Wij gaan het liefst op een doordeweekse dag naar Duitsland. Dan hebben we alle ruimte in het bad. Dive4Life is een zeer geschikte lokatie voor een UPdate, de specialty trimmen en diepduiken. En gewoon omdat het leuk is. Prijs € 55,-, exclusief huur materiaal. Als er 10 aanmeldingen zijn gaat het door. Kun je er een vrije dag voor regelen? Meld je aan.

Dagtrip Nemo33 (Indoor)
21 april
Brussel

2 duiken en een heerlijke Chinees/Thaise lunch.

1e Paasdag is een ideale dag om naar Brussel te rijden. Duiken in Nemo33 is een bekend programma voor velen van ons. Ook voor herhaling vatbaar. Een mooie start van het duikseizoen. Dé plek voor de specialty Perfect Buoyancy, Diepduiken en DiveGuide. Vaardigheden: afdalen en opstijgen in vertikale en horizontale houding, luchtdelen, boei oplaten, stikstofnarcose test en deepstop berekening. Prijs € 85,- Stuur een mail als je mee wilt.

Koningsduik
27 april
Zeeland

Openingsduik van dit seizoen!

De watertemperatuur is nog fris, maar misschien zijn de Sepia's al aangekomen. Heb je de specialty stromingsduiken (Waves, Tides & Currents) of je heb je aangemeld hiervoor, dan kun je mee in de Oosterschelde. Het Grevelingenmeer is voor iedereen geschikt. Overleg met ons als je nog niet eerder onder deze omstandigheden hebt gedoken. Als de water-en of weersomstandigheden niet aantrekkelijk zijn, voelen we ons vrij de duiklocatie aan te passen. Breng ons op de hoogte als je mee wilt.

Voorjaarstrip 2019
16 mei
Egypte

Inventarisatiefase is gestart - Begin 2019 volgt de boeking.

Voor alle duiknivo's. Marsa Alam of Sharks Bay. Wat gaat het worden? Duiken op het huisrif, uitvaren met de zodiac of dagboot. Of misschien wel een mini safari er aan gekoppeld. In ieder geval wordt het 1 week in de periode van 13-25 mei 2019. Richtprijs ca € 1100,- inclusief vlucht, verblijf en duiken.

De procedure is als volgt. Tot half december kun je laten weten dat je mogelijk mee wilt. In Januari mailen we je het definitieve voorstel. In Februari volgt de definitieve boeking. Stuur een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Dagtrips Zeeland Seizoen 2019
10 juni
Zeeland

Oosterschelde of Grevelingenmeer.

In het duikseizoen van 2019 gaan we meerdere losse duikdagen naar Zeeland. We maken 2 duiken. In de Oosterschelde en/of het Grevelingenmeer, aangepast aan de duikers. Doe je de specialty Waves, Tides & Currents, dan gaan we in ieder geval in de Oosterschelde duiken. We hebben de volgende duikdagen ingepland: Zaterdag 27 april Koningsdag, Maandag 10 juni (Pinkster 2), Zondag 14 en/of Maandag 15 juli, Zondag 28 en/of 29 juli, Zondag 11 en/of Maandag 12 augustus, Zondag 25 en/of Maandag 26 aug, Dinsdag 10 en 24 september. Als je op de lijst staat kunnen we je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Stuur dan een mail.

 

Najaarstrip 2019
25 oktober
Indonesie

We hebben geboekt.

Eens per 2 jaar gaan we in november, naar een verre bestemming. Deze 2-weekse duiktrip is in december 2018 geboekt. Het Bunaken, Bangka en Lembeh. Kleinschalige resorts zijn snel volgeboekt. In Mei 2019 gaan we naar Egypte. Stuur een mail als je interesse hebt. Als je niet eerder met ons bent mee geweest met onze duiktrips, kom langs in de winkel om te bespreken, hoe het werkt.